Шах в София?

Тук се пише само от сериозни хора по сериозни теми

by Advertising on Wed Mar 27, 2013 6:48 pm

Advertising
 

Шах в София?

Postby filkam on Wed Mar 27, 2013 6:48 pm

Здравейте приятели,

На 30 г. съм, живея в София, любител съм на шаха от дете, и играя прилично, без да имам официално ЕЛО или да съм се явявал по турнири.

Искам да попитам има ли място (кафене, клуб) в София, където се събират хора за игра на шах? Колкото и абсурдно да ми се струва, прерових нета, звънях по клубовете, гледах сайта на БФШ и не откривам нищо... В повечето шахматни клубове ми казват, че дейността им е 1-2-3 дена седмично в някое читалище за по час-два, обаче тогава обучават деца (тоест такива като мен няма какво да ги правят, освен ако не искам да взимам частни уроци). Другото, което ми идва наум е градинката пред Народния, обаче там обикновено искат играта да е на "вързано" - не че дребните залози са ми проблем, ама поне за мен хазартния елемент убива кефа от играта. Вярно, остават многото онлайн сайтове за шах, но усещането от играта пред компютъра не е същото.

Та въпросът ми е в София има ли място, където да се събират хора да играят ей така, за удоволствието от играта? Предварително благодаря за всички отговори.
filkam
Пешка
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 27, 2013 6:28 pm

Return to Официални дискусии за Българския шах

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest