Рекордна размазваща държавна титла на "СПАРТАК"!

by Advertising on Fri Apr 05, 2013 6:35 pm

Advertising
 

Рекордна размазваща държавна титла на "СПАРТАК"!

Postby atakurt on Fri Apr 05, 2013 6:35 pm

Най-различни мушмули и шахматни еднодневки, облечени с власт, се опитват да плюят и наказват великите титани от най-силния отбор на България по кореспондентен шахмат за всички времена и народи - ненадминатия "СПАРТАК"!
Ние, обаче, не обръщаме внимание на тези лилипути и лилипутки, а газим всичко, което видим. Така и най-добре затваряме устата на мизираблите (има с какво - неслучайно нося това велико име!).
Свръхсуперрекорд поставихме на 13. ДОП за мъже на България, където станахме шампиони и имаме разлика пред втория "винчевски" отбор от цели пет точляка - нещо, което никой отбор никога не е правил в историята на българския кореспондентен шах:

http://www.iccf-webchess.com/EventCross ... x?id=27270

Дишащите ни черната прах, която се стеле на талази под бързите ни кралимарковски нозе, само се опитват да вегетират под мощния ни диктат, ама не им даваме даже и да дишат:

13. DOP.jpg
13. DOP.jpg (156.9 KiB) Viewed 1369 times


В новото - 14. ДОП, отново мачкаме буболечките, газейки като валяк случайно изпречилите се на пътя ни нещастници:

http://www.iccf-webchess.com/EventCross ... x?id=32003

Затова и вече отказахме няколко отбора да се опитват да окажат някакво подобие на съпротива (от девет в 13. ДОП останаха шест отбора в 14. ДОП):

14. DOP.jpg
14. DOP.jpg (100.18 KiB) Viewed 1236 times


И слепоците виждат, че вече сме отпрашили далече напред с цели два скалпа преднина, а авансът ни от "плюсове" е набъбнал до пет (ако УС на БФКШ продължава да ни дразни и възбужда с тъпи и отмъстителни наказания, както досега, то той ще ни набъбне и повече - това е естествен природен закон)!

Очакваме в най-скоро време УС на БФКШ да вземе мъдрото и справедливо решение да ни се забрани да участваме в първенствата на България, защото съвсем ще откажем всички клубове да играят шах!
Просто сме прекалено могъщи и на километри пред разпарчетосаните остатъци от отбори ...
Тотални гаргамушки са, ама нашият танк последователно, по план и методично ги сплесква на кюфтаци, на кюфтаци - на рояци!

Ами това е, какво да правим - слабаците от "националния отбор на УС на БФКШ" (разбира се, по стар кореспондентен обичай - включени с връзки в отбора!) са размазани от нас и се гърчат в предсмъртна агония!
Ха, наздраве, майна! Наздраве на рибоците от "националния" ни отбор!
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София

by Advertising on Tue Jun 04, 2013 11:30 pm

Advertising
 

Re: Рекордна размазваща държавна титла на "СПАРТАК"!

Postby userman12 on Tue Jun 04, 2013 11:30 pm

Хубаво име за турнир попринцип исторически името говори много - легенда от преди колко хиляди години има го в учебниците по история и до днес - а иначе турнира това като Републиканско първенство ли е ? Само отборно или има и индивидуално :?: Печелят ли се точки и парични награди - какви са условията правилата на турнира?
userman12
Пешка
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 04, 2013 8:41 pm


Return to Български турнири

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest