MOJE LI CHAHMATIST DA SI PROBVA I IQ

Шах и смях - най-добрата комбинация :D Всякакви смешни неща!

by Advertising on Sat Dec 01, 2012 1:07 am

Advertising
 

MOJE LI CHAHMATIST DA SI PROBVA I IQ

Postby Dimiter on Sat Dec 01, 2012 1:07 am

Image
Dimiter
Пешка
 
Posts: 1
Joined: Sat Dec 01, 2012 1:03 am

by Advertising on Sat Dec 01, 2012 11:17 am

Advertising
 

Re: MOJE LI CHAHMATIST DA SI PROBVA I IQ

Postby atakurt on Sat Dec 01, 2012 11:17 am

В качеството си на имащ IQ 164 и като настоящ председател на "Менса" (България) - регистрирана в Министерство на правосъдието, заявявам, че:
1. Подобни въпроси са неуместни. Те НЕ са индикатор за интелектуалния коефициент. За това си има друга международно призната методика.
2. Предизвикателността на контекста на конкретния въпрос води до неудобни контравъпроси, особено - с оглед на факта, че това е първият пост на този ник.
3. Задачата е елементарна. За нея са нужни: наблюдателно броене на триъгълниците и съобразяване, че един триъгълник може да е съставен и от повече от един елемент.
4. ТОЧНО същата задачка бях дал преди дванадесет години на второкласници в моята школа за вундеркинди в учебното заведение, на което бях директор. Считам, че е унизително да се приравняват възрастни хора към нивото на детскто мислене. Самият факт на такъв опит доказва до колко е паднало интелектуалното ниво на българите, вследствие на изпълнението на плана "Ран-Ът".
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София


Return to Шах смешки

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest