критика

Дори да има и най-малка грешка на нашите страници, разчитаме на вас, за да я поправим :)

by Advertising on Sat Apr 18, 2009 10:40 am

Advertising
 

критика

Postby alfonsogabrielcapone on Sat Apr 18, 2009 10:40 am

защо баннахте ал капоне при положение че той развесели малко хората тук??? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: даже и не го предопредихте,дори и след като го баннахте не му обяснихте защо го правите?????????? :o :o :o :o

Админ: Нямаме нужда от простотии и спам тук, сериозни хора сме! Ако пишеш пак ще използвам командата за триене на потребител заедно с всичките му постове :)
alfonsogabrielcapone
 

by Advertising on Sat Apr 18, 2009 12:58 pm

Advertising
 

Re: критика

Postby chessman on Sat Apr 18, 2009 12:58 pm

И мен за малко да ме баннат :( Но спрях да пиша безмислени коментари! Така, че внимавай какво пишеш :lol:
Само сицилианска защита !!!
chessman
Дама
 
Posts: 247
Joined: Mon Mar 10, 2008 7:35 pm

by Advertising on Sat Apr 18, 2009 1:04 pm

Advertising
 

Re: критика

Postby Georgi91 on Sat Apr 18, 2009 1:04 pm

Не съм аз този, който отговаря за БАН-овете, но все пак ще ти кажа. Постовете ти в темата за Крамник бяха чист СПАМ, авторът и още в първия си пост в нея мисля, че беше предупредил точно за случаи като твоя. Както chessman те посъветва - внимавай какво пишеш. ;)
Ако някой ти каже лоша дума за Москвича, само от завист ще да е, тъй да знаеш!!!
User avatar
Georgi91
Цар
 
Posts: 480
Joined: Sat Apr 19, 2008 3:02 pm

Re: критика

Postby alfonsogabrielcapone on Sat Apr 18, 2009 3:52 pm

ок ОК.имам само един въпрос.неможе ли просто да се приемат постовете ми относно владо крамник като естетически връх в сатиричното изкуство? не бъдете тесногръди и дайте свобода на словото все пак в най-лошия случай постовете ми могат да бъдат преместени в отдел "сатира".реално погледнато има много смислени неща вав форума , но има и пълни олигофрении от сорта раздел- "други теми" там е пълна скръб (давам пример: кво яде днес?- миии палачинки с мармалад и чесновче ,а също и агнешка главичка с дробче от зелен глиган :lol: )
alfonsogabrielcapone
 

Re: критика

Postby Kalin on Sat Apr 18, 2009 4:29 pm

Ако ще продължаваш да пишеш тук:

1.Никакви обиди към никого, независимо дали е Крамник или не, особено пък в сериозни теми;
2.Пиши грамотно, ползвай главни букви и си преглеждай постовете за грешки преди да ги пуснеш;

Не съм длъжен да предупреждавам никого, преди да го банвам и трия, нямам време за подобни неща, който иска да пише глупости и да не бъде банван, нека си намери друг форум. Тук всеки си носи отговорността, за това, което пише :)
За съжаление вече почти не се занимавам с шах, но ще запазя изключително хубави спомени от периода, в който се занимавах! Шахът помага във всички аспекти на живота и шахматистите са много приятни хора :)
В момента се занимавам с Интернет маркетинг и оптимизация на сайтове и предлагам хубава възможност за допълнителни доходи, която може да разгледате.
User avatar
Kalin
Цар
 
Posts: 2364
Joined: Sat Feb 23, 2008 7:56 pm
Location: Sofia, BG

Re: критика

Postby alfonsogabrielcapone on Sat Apr 18, 2009 4:51 pm

найстина нямаш време щом направо си драснал няколко реда без да прочетеш поста ми ;в твоя пост нито си отговорил на въпросте ми нито нищо.аз ще ги повторя все пак 1.не може ли просто да се приемат постовете ми относно владо крамник като естетически връх в сатиричното изкуство? и в най-лошия случай постовете ми могат да бъдат преместени в отдел "сатира".?
а сега към твоя въпрос: 1.Никакви обиди към никого, независимо дали е Крамник или не, особено пък в сериозни теми? -къде точно цитирай ме съм обидил крамник?
alfonsogabrielcapone
 

Re: критика

Postby Georgi91 on Sat Apr 18, 2009 8:51 pm

alfonsogabrielcapone wrote:ок ОК.имам само един въпрос.неможе ли просто да се приемат постовете ми относно владо крамник като естетически връх в сатиричното изкуство? не бъдете тесногръди и дайте свобода на словото все пак в най-лошия случай постовете ми могат да бъдат преместени в отдел "сатира".реално погледнато има много смислени неща вав форума , но има и пълни олигофрении от сорта раздел- "други теми" там е пълна скръб (давам пример: кво яде днес?- миии палачинки с мармалад и чесновче ,а също и агнешка главичка с дробче от зелен глиган :lol: )


Така... Първо на първо си вземи бележка поне за грамотността. Едва ли ще ти коства много усилия поне да започваш изреченията с главни букви и да поставяш точка накрая, не е много сложно. Имената също се пишат с главни букви - едно дете в първи клас може да ти го каже, а предполагам, че ти си прескочил вече тази възраст?

Ако имаш негативно мнение за В. Крамник, го изкажи, но както трябва и без реклами на "простамол уно" и други лекарствени медикаменти. Никой не е длъжен да ти мести постовете, ти си длъжен да ги пишеш където трябва. Относно "олигофрениите" в раздел "други теми" - трябва да ти е ясно, че по-олигофренски постове от твоите до сега не съм видял. За всяка тема си има раздел и олигофренското е не да пишеш "кой какво яде", а да го пишеш там, където не му е мястото. Където разпускаме и се шегуваме, може и ти да го правиш, но където темата е сериозна, ще бъдеш и ти сериозен.
Ако някой ти каже лоша дума за Москвича, само от завист ще да е, тъй да знаеш!!!
User avatar
Georgi91
Цар
 
Posts: 480
Joined: Sat Apr 19, 2008 3:02 pm


Return to Въпроси, предложения и проблеми по сайта ни

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest