Г-н Нинов, озаптете СВОЯ екип, моля!

Форум на Българските кореспондентни шахматисти

Moderator: Petyo Marinov

by Advertising on Thu Aug 16, 2012 10:52 am

Advertising
 

Г-н Нинов, озаптете СВОЯ екип, моля!

Postby atakurt on Thu Aug 16, 2012 10:52 am

Уважаеми г-н Нинов!

Идват избори в БФКШ и се разгарят страсти. Всеки знае, че в кореспондентния шахмат (КШ) няма изгода.
Тогава защо са тези емоции?
Единствената причина е нереалната амбиция на г-н Винчев от Троян да стане гросмайстор и да е в националния отбор, за да се прочуе в малкото си китно градче.

Но той е доста слаб за това и, особено в аспекта на бурната вълна от нови силни играчи, никога няма да успее. Още повече, че вече е наказван от УС на БФКШ.
Тогава как ще го направи?
Единствено като влезе в управлението на БФКШ, за да може да се самовключи в националния отбор и да елиминира конкурентите си по административен път.

Но никой няма да гласува за един такъв тотално неизвестен човек, слаб играч, наказван, конфликтна личност, парадиращ с вицеолимпийската титла на съпругата си, макар че всички знаем как е постигната - С ИГРАТА НА Г-Н КАРАПЧАНСКИ, ВМЕСТО НЕЯ (продължавам да го твърдя с цялата ми отговорност и съм готов да се срещна по тази тема в Съда, ако г-н Винчев смята твърдението ми за клевета).
Тогава как ще го постигне?
Единственият начин е да си намери известни шахматисти и уважавани хора, дали много на родния КШ, за да може в тяхната сянка незабелязано да ги използва като локомотиви и да бъде ЧЕРНИЯТ КАРДИНАЛ В СЯНКА!

Планът е придвижен. Сформиран е официален управленски екип (който ще е ракетата - носител на Винчев към властта) - Нинов (проекто-президент), Карапчански (проекто-вицепрезидент), Винчев (проекто-секретар).
Нинов официално прикани да "се заровят томахавките" и заедно да се борим за просперитета на КШ. Умно и правилно предложение, което възприех положително. Но "шило в торба не стои" и още отсега Винчев си показа желанието да властва.
Той разпрати до десетки шахматисти и до УС жалба с безпочвени претенции и СИЛНИ НЕОБОСНОВАНИ КЛЕВЕТИ срещу един свой избирател (всички я знаем и затова няма да я цитирам). Нещо повече - в нея защити тезата на члена на своя клуб Милен Петров (публикувана тук), че ЕДНОЛИЧНИЯТ И КАТЕГОРИЧЕН ЛИДЕР В ДОП - "СПАРТАК" ( http://www.iccf-webchess.com/EventCross ... x?id=27270 ) ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДИСКВАЛИФИЦИРАН ЗА ДВЕ ГОДИНИ, ЗАЩОТО Е ПРЕКАЛЕНО СИЛЕН ЗА МЪРШАВИЧКОТО ОТБОРЧЕНЦЕ НА "КРЕСИМ"!!!

Ето, виждате ли всички доказателството на думите ми - ето така действа Винчев - с административни средства елиминира конкурентите си.
ДНЕС - СРЕЩУ "СПАРТАК", А УТРЕ - И СРЕЩУ ДРУГИ КЛУБОВЕ!

ВИНЧЕВ НЕ ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО НА ШЕФА СИ! И то още сега! А какво ли ще стане, когато се докопа до властта и Нинов отсъства по състезания? Мамма миа!

Освен това, Винчев демонстрира пълно неспазване на етика, правила и норми на борба в един предизборен процес, незнаене на елементарни управленски умения и липса на мениджърски усет.
Как очаквате утре той да ръководи родния КШ?

Нека всички клубове добре прочетат тези редове и се замислят, дали желаят да бъдат управлявани от незнаещ да играе добре шах човек, който ще ги дисквалифицира по свое си желание, ще ги обижда, ще ги мачка и ще командори дерибейски БФКШ в своя полза!


Уважаеми г-н Нинов, моля Ви да озаптите екипа си в лицето на Винчев! Във Ваш интерес е.
Не виждате ли, че така кандидатурата Ви отива към тотален провал, още преди да е подложена на обсъждане.
Предстои Ви много трудна битка на Общото събрание, и то - ЕДИНСТВЕНО поради напълно безскрупулните и арогантни действия на Вашия секретар - г-н Винчев.

С Уважение!
Ат. Куртенков
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София

Return to Кореспондентен шах

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest