Официален отговор по жалбата на г-н Винчев

Форум на Българските кореспондентни шахматисти

Moderator: Petyo Marinov

by Advertising on Fri Aug 17, 2012 2:19 pm

Advertising
 

Официален отговор по жалбата на г-н Винчев

Postby atakurt on Fri Aug 17, 2012 2:19 pm

Завчера десетки шахматисти намерихма пощата си задръстена от имейл от г-н Винчев, съдържащ нападки срещу мен. Тъй като нямам навика да спамя, изпратих САМО до г-н Винчев и до УС на БФКШ официалния си отговор, който публикувам тук, защото нямам какво да крия:
--------------------------------------------------------------
Уважаеми Колеги от УС на БФКШ,
Уважаеми г-н Винчев,

На 15.08.2012 г. получих имейл от г-н Симеон Винчев, адресиран и до УС, както и до десетки наши шахматисти.
В него се отправят клевети и обиди към мен, които считам като опит за уронване на доброто ми име.
Тъй като не са приведени никакви доказателства, то моля да получа всички писмени доказателства (но не и – голословни думи), които касаят тези клевети и обиди. Ако не получа такива, то не смятам за необходимо да отговарям на този имейл, поради безпочвеността му.
В името на добрия имидж на кореспондентния шахмат засега смятам да се въздържа от ответна реакция, но в случай, че отново на Общото събрание на БФКШ г-н Винчев продължи с нападките си, ще предприема адекватни контрамерки.
Може би ще е добре да се припомни на г-н Винчев, че БФКШ е спортна организация и не се занимава с междуличностни проблеми, когато са извън конкретни спортни взаимоотношения. Ако г-н Винчев се счита за засегнат от мои думи, написани в Интернет, то има право да се обърне към граждански съд.
Между другото, стоя зад тези си думи и официално и писмено заявявам, че вицеолимпийската си титла г-жа Винчева дължи главно на играта на г-н Карапчански, поради което широкото публично афиширане на тази титла не би носило особен положителен имидж никому.

17.08.2012 г.
С Уважение!
Ат. Куртенков
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София

Return to Кореспондентен шах

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest