Родна фирма разработва софтуер за кор. шах

Форум на Българските кореспондентни шахматисти

Moderator: Petyo Marinov

by Advertising on Sat Nov 14, 2009 11:26 pm

Advertising
 

Родна фирма разработва софтуер за кор. шах

Postby sirkov-L on Sat Nov 14, 2009 11:26 pm

Нашият съфорумец (и активен блогър) Никола Антонов съобщава:

получих потвърждение от фирма СофтКонсултГруп, че са готови да разработят като дарение софтуер за уеб-сървър на Българската федерация по кор. шах, където вече да се провеждат всички турнири от нашия календар (благодаря на Ивайло Иванов – мой приятел и фен на шаха). С това ще се сложи край на неудобните методи за игра по e-mail и по пощата, които трябва час по-скоро да идат в историята

виж
http://chess.logos-bg.net/?p=1100
Личният ми блог (в него публикувам информация и мнения по шахматни и други важни теми) е тук: http://sirkov.blogove.eu/
sirkov-L
Цар
 
Posts: 417
Joined: Mon Mar 10, 2008 2:03 pm

by Advertising on Wed Apr 14, 2010 9:15 pm

Advertising
 

Re: Родна фирма разработва софтуер за кор. шах

Postby Kalin on Wed Apr 14, 2010 9:15 pm

На 15.04.2010 стартира първият официален турнир на БФКШ, който ще се играе на собствения портал на федерацията за онлайн игра. До стартовата дата предстои, участниците в ПФ/149 да получат данни за влизане в системата, която вече е достъпна на адрес http://bccf.webchess.eu . Софтуерът е разработен и се поддържа безвъзмездно от фирма “СофтКонсултГруп” (http://www.softconsultgroup.com), която проявява траен интерес да развива портала занапред, като така активно подкрепя и участва в популяризирането на кореспондентният шах у нас.

Всеки участник в турнир, регистриран в системата за онлайн игра на БФКШ, ще получи потребителско име и парола за достъп. Партиите се играят през уебинтерфейс, като освен стандартните функционалности се предвиждат и много допълнителни и полезни възможности, даващи повече удобства на играчите, многоезична версия и т.н. Участниците имат достъп единствено до собствените си партии, с което се гарантира повече сигурност и контрол над информацията.

УС на БФКШ изказва благодарност на Никола Антонов, за неговата безкористна и безрезервна помощ в създаването на собствен сървър на БФКШ !


Официален сайт: http://bccf.webchess.eu
За съжаление вече почти не се занимавам с шах, но ще запазя изключително хубави спомени от периода, в който се занимавах! Шахът помага във всички аспекти на живота и шахматистите са много приятни хора :)
В момента се занимавам с Интернет маркетинг и оптимизация на сайтове и предлагам хубава възможност за допълнителни доходи, която може да разгледате.
User avatar
Kalin
Цар
 
Posts: 2364
Joined: Sat Feb 23, 2008 7:56 pm
Location: Sofia, BG


Return to Кореспондентен шах

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest