Информация за Конгреса

Отворена дискусия във връзка с перфектното организиране на конгреса

by Advertising on Tue Jun 10, 2008 2:19 am

Advertising
 

Информация за Конгреса

Postby Bobbylon on Tue Jun 10, 2008 2:19 am

Може ли някой да публикува повече информация за конгреса. Мисля, че това е важно събитие за кореспондентния шахмат и трябва да се популяризира повече!

Разбрах че един от моите съотборници от интернет кореспондентен шахматен клуб, и представител на Кот д'Ивоар, или Африка, също ще участва в конгреса. Става дума за IM Ole Jacobsen от Дания, който пребивава в споменатата западноафриканска страна, и спомага за развитието на шахмата там. ;)
User avatar
Bobbylon
Цар
 
Posts: 631
Joined: Wed Apr 16, 2008 3:16 am
Location: София

by Advertising on Wed Jun 11, 2008 9:16 pm

Advertising
 

Re: Информация за Конгреса

Postby Petyo Marinov on Wed Jun 11, 2008 9:16 pm

Здравейте !
Повече информация за конгреса на ИКЧФ през септември в гр.Плевен може да прочетете на английската версия на нашият сайт http://www.corrchessbg.com
В скоро време ще я качим и на българската версия. Вие имате ли желание да се включите в нашите редици ;) тоест да играете кореспондентен шах ? Играе се главно по е-мейл и на сървъра на ИКЧФ.Не се колебайте да ми пишете . Ще Ви включим незабавно. Оле Якобсен наистина ще присъства на конгреса на ИКЧФ в Плевен през м. септември. Чувствайте се поканен за откриването и не само, на 20 Септември от 9.00 ч. в зала ПЛЕВЕН ,в областна администрация ,в центъра на града.
Поздрави
Petyo Marinov
Пешка
 
Posts: 6
Joined: Mon May 26, 2008 9:54 pm

by Advertising on Fri Jun 13, 2008 9:57 am

Advertising
 

Re: Информация за Конгреса

Postby Bobbylon on Fri Jun 13, 2008 9:57 am

Здравейте г-н Маринов,
Благодаря Ви за информацията! Разгледах сайта, който ми направи много добро впечатление - наистина направен с желание! Благодаря и за поканата за конгреса! До септемвси месец има още време, а и не зная накъде ще ме духне вятъра по това време, но ако имам възможност ще присъствам на това важно събитие! С г-н Якобсен сме членове на един импровизиран интернет клуб the65thsquare, където той от доста време играе, а аз от скоро - от 2005 година. Участвахме в няколко турнира на клуба, когато той беше по-активен - за отбора на Еропа, срещу отборите на Америка и на Останалия Свят. Да играя кореспондентен шах, страхувам се, нямам много време напоследък - заради работата ми... Пък и не съм силен шахматист - просто любител. Става дума за сървъра на ICCF, предполагам.

Поздрави
Б.Спасов
User avatar
Bobbylon
Цар
 
Posts: 631
Joined: Wed Apr 16, 2008 3:16 am
Location: София


Return to Конгрес на ICCF - Плевен 2008

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest