ПИЩЕНЕТО НА МОШЕНИЦИТЕ ЗАПОЧНА!!!

Всичко, свързано със състезателите по кореспондентен шах

by Advertising on Fri Jul 06, 2012 5:32 pm

Advertising
 

ПИЩЕНЕТО НА МОШЕНИЦИТЕ ЗАПОЧНА!!!

Postby atakurt on Fri Jul 06, 2012 5:32 pm

Всички знаем колко много мошеници има в родния шахмат. Те лъжат и са подкрепяни от други мошеници, които ги прикриват.
След като УС на БФКШ отхвърли жалбата ми срещу част от недъзите в шаха ни, това ми откри пътя към повтаряне на действията на мошениците срещу самите тях, защото народът ни си го е казал: "На зла круша - зъл прът!" - още повече, че имам одобрението на УС на БФКШ чрез решението си.

Вече започна пищенето, а скоро ще започне и големият мошенически рев, последван от плач!
Ето какво писъмце получих днес, написано от Васил Димитров - човек, който систематично се опитваше да ме изнервя с МНОГО предложения за реми на почти всеки ход (всеки знае, че това е наказуемо, но той беше защитен и не понесе никакви санкции ... интересно, от чий ли шахматен клуб се състезава и не е ли това именно разковничето на проблема ... ):
-------------------------------------------------------------------------------------
> ----- Original Message ----
> From: Васил Димитров <vassil1990@hotmail.com>
> Sent: Fri, 6 Jul 2012 08:40:06 +0300
> Subject: Неправомер ни отпуски_III_ДИП_У скорен
>
>
> Здравейте,
> Атанас Куртенков, Анка Куртенкова, Благовест Вакрилов използват отпуска в турнира III ДИП Ускорен, въпреки че многократно Вие казвахте, че е забранено за този турнир.
> Моля обърнете внимание на тези изказвания, които според мен влияят на общата атмосфера на турнирите и пораждат съмнения относно спортсменското провеждане на състезанията (5.4.6 Етичен кодекс БФКШ) Това е открита демонстрация на играч, ползващ два акаунта, който дори не се старае да се прикрие!
>
> viewtopic.php?f=47&t=1056
> viewtopic.php?f=44&t=1094
>
> С уважение,
> Васил Димитров
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Освен, че потвърждава горната ми теза, този имейл популяризира и сайта, на който сега пиша, а това е добре за борбата с мошениците.

Много е любопитно как сега всички тези мошеници ще реагират, след като изпитат върху собствения си гръб техните номера, но приложени от Експерта след изричното разрешение на УС на БФКШ!
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София

Return to Кореспондентни играчи

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest