Интервью с Николаем Папениным

Всичко, свързано със състезателите по кореспондентен шах

by Advertising on Sat Jul 07, 2012 11:52 am

Advertising
 

Интервью с Николаем Папениным

Postby Zlatin on Sat Jul 07, 2012 11:52 am

Най-после световният номер 1 в кореспондентния шах даде интервю. Може би под засиления натиск и спекулации той реши да се появи на светло. Напоследък бяха се засилили слуховете, че е фантом или цял отбор стои за това име и т.н.

Приятно четене! Има някои особенно интересни моменти:

http://ccfu.org.ua/novyny/375-20120707
Zlatin
Кон
 
Posts: 28
Joined: Thu Jan 07, 2010 9:29 pm

by Advertising on Sat Jul 07, 2012 9:50 pm

Advertising
 

Re: Интервью с Николаем Папениным

Postby atakurt on Sat Jul 07, 2012 9:50 pm

Проблема "Папенин" анализирам усилено от няколко месеца и няма българин, който да знае повече за него, отколкото аз (имам му телефонния номер, адреса, местоработата и т. н.).
Умишлено избягвам да публикувам инфо за него, защото политиката на БФКШ е насочена към любителите, но не и към елита, поради което е безсмислено да се обясняват диференциални уравнения на смятащите с абак.
Това т. нар. "интервю" ми е известно от мнооого време, поради простата причина, че е отпреди поне една година.
Ето и доказателството (цитат от интервюто):

..............................................................
Какие Ваши будущие игровые планы? В каких турнирах планируете принять участие в 2011 году? Что планируете делать, когда завоюете и первое место в рейтинге, и титул чемпиона мира по переписке? Оставите заочные шахматы или продолжите играть?

- Переписка это хобби для меня, поэтому титулы, рейтинг конечно приятно, но куда приятнее побеждать снова и снова. Конечно, буду играть в турнирах на уровне (Олимпиады, Чемпионаты Мира, турниры высокой категории). Вообще играть буду и дальше.
..............................................................

СЕГА СМЕ 2012-а ГОДИНА, А ПАПЕНИН ОТДАВНА Е ПЪРВИ ПО РЕЙТИНГ В СВЕТА!

Самият аз съм играл с Папенин в Нет-турнири за пари преди 8-9 години. Той прилагаше екипно читърство с майсторски хватки (игра с различни програми в една партия от дубльора, смяна на ходовете от втора и трета линия и други), но все пак го хванаха и баннаха. Силен майстор и слаб мм. Умен и хитър.
Интервюто е смешно в професионалната му част. НЕ Е ВЪЗМОЖНО да си с 4-ядрен комп и при 2 часа дневно анализи да си номер едно в света!

В заключение мимоходом ще спомена случая с УКРАИНЕЦА Слюсарчук, побеждаващ с лекота "Рибка" в демонстрационни мачове и гниещ сега в панделата за мошеничества (опита се да се самоубие през март, тази година), както и случая с УКРАИНСКАТА федерация по кореспондентен шахмат, изключена преди няколко години от ИКЧФ.
Затова и случаят с УКРАИНЕЦА Папенин силно понамирисва, имайки предвид и работата му (хазартен бос - http://b2btoday.com.ua/id/3591151#%D0%9 ... 1%82%D0%B8 ).
Това му е профилът в един от сайтовете, където ще го видите в забавни снимки (на една от тях се бори с поредната двухалбовка) - http://vk.com/id15229650 .
А тук е вторият отляво - як мъжага от подземния свят, но с мозък на проф. Мориарти ( http://ukrchess.org.ua/turnir/t091b1.html )!
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София


Return to Кореспондентни играчи

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest