Ерата на груповките - индустрия за звания и рейтинг!

Чакаме вашите идеи и въпроси

by Advertising on Tue Aug 28, 2012 1:00 pm

Advertising
 

Ерата на груповките - индустрия за звания и рейтинг!

Postby atakurt on Tue Aug 28, 2012 1:00 pm

Последното Общо събрание на БФКШ категорично се противопостави на предложенията ми за въвеждане на квалификационни групи и премахване на условията за възникване на отборната игра в индивидуални турнири чрез консултации, наречена от мен "груповка".

Ето защо, на основание това мълчаливо взето решение на ОС, предлагам на всички играчи да си организираме груповки в турнирите, в които играем, един вид - съвременно ТКЗС "Победа" или ТПК "Гросмайстор".
Така в единия турнир един играч ще си покрие норма за международен майстор или ще стане шампион на България, в друг турнир - друг и така нататък.
Гарантирам влизане във финал за ДИП за новаците в груповката, както и медал от ДИП за имащите поне една година стаж в груповката! Ще има високи рейтинги за всички, защото имам официално писмо от ИКЧФ, че може да правим всичко каквото иска БФКШ, без да има санкции от ИКЧФ!

Това, че някой някъде ще падне по време или ще си остави дама на бито поле, не е наказуемо, защото и тук Общото събрание мълчаливо прие да е нормална такава човешка грешка! Подкрепено е и от официално писмено решение на Етичната комисия и потвърдено от Управителния съвет на БФКШ!

Обратното - без груповка шансове няма да има, защото процентът на ремитата е доста висок и вече е почти невъзможно да покриеш норма без груповка!

Всичко си е напълно законно и морално, защото така мълчаливо реши Общото събрание на БФКШ. Затова и няма проблеми.
Очаквам желаещите за груповката да се обадят.
Лично аз съм подготвил една яка груповка от двайсет човека за догодина.
Въобще, бъдещето на българския кореспондентен шахмат е само и единствено там - в груповките. А борбата в турнирите ни ще се провежда вече между различни груповки и само по-силната и по-добре дирижираща резултатите си груповка ще има успехи. Индивидуалната игра умира - така, както дребният производител вегетира срещу концерните - монополисти. Какво да се прави - такива са законите на капитализма ...

Трепери, о Папенин!
Президент на ШК "Спартак" - Пловдив - viewtopic.php?f=41&t=921 . Гений и единствен официален представител на опозицията в българския шахмат! Родният шахмат не се ръководи правилно и затова върви надолу вече девета поредна година. РАЗРЕШАВАМ ВИ ДА ГОВОРИТЕ ЗА МЕН ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАТЕ, ДОКАТО АЗ МОГА ДА ПРАВЯ ВСИЧКО, КОЕТО ИСКАМ!
User avatar
atakurt
Цар
 
Posts: 914
Joined: Tue Mar 18, 2008 12:43 pm
Location: София

Return to Предложения

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest