Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Всичко извън света на шаха, което сте добри дошли да обсъждате. Място за всякакви забавни игри, логически игри, почивка или просто безсмислени писаници :)

by Advertising on Tue Feb 16, 2010 10:11 pm

Advertising
 

Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby Kalin on Tue Feb 16, 2010 10:11 pm

Hякога играл ли си покер? А чувал ли си хората около теб да говорят за тази популярна и интригуваща игра на карти?
Искаш ли и ти да се научиш да играеш покер , да говориш за него с приятели, да подобриш нивото си на игра до най-високите възможни стандарти и дори да изкарваш доходи, без да рискуваш собствените си пари?

Тогава PokerStrategy.com е правилният избор! Ние ще те научим да играеш покер. След като усвоиш основите, ще ти дадем $50 напълно безплатно, за да ти помогнем да проложиш своите нови знания в света на практиката. Но преди това, погледи нашия сайт, може би имаш някои въпроси относно нашето покер училище, играта като цяло или образователните материали, които предлагаме. В темата тук можеш да намериш информация и да задаваш всякакви въпроси.

Като за начало обаче, ние ще отговорим на най-често срещаните въпроси, които всички новодошли задават:

В: Какво е PokerStrategy.com?
О: PokerStrategy.com е покер училище – място, където можеш да научиш играта – от ниво за начинаещи до ниво за напреднали. Това е възможно благодарение на нашата оживена общност, състояща се от активни форуми на твоя роден език – защото обучението чрез общуване и взаимопомощ играе основна роля за успешното развитие на всеки покер играч. Освен това, PokerStrategy.com ти предлага възможността да започнеш своята покер кариера без да се налага да рискуваш собствените си пари: преминавайки един тест, ти получаваш $50 в покер зала по твой избор. Много от нашите най-успешни играчи в PokerStrategy.com са си изградили покер банки, започвайки именно с тези $50.

В: Как те учим на покер?
О: PokerStrategy.com използва смесица от стратегически статии, тренировъчни видеоматериали, тренировки на живо и дискусионни форуми, които са модерирани от професионалисти, като всички материали са достъпни на твоя роден език. Ние ще започнем да те учим на основите и постепенно ще подобрим твоето ниво на игра с помощта на всички ресурси, които ще направим достъпни за теб. По този начин ти ще започнеш да играеш печеливш и успешен покер на ниските лимити, а с разрастването на твоите умения ще расте и покер банката ти, тъй като ще надхитряваш опонентите си с новопридобити покер умения и стратегии. За да изкачиш лимитите, от теб се иска малко усилие и старание – да станеш печеливш покер играч е доста по-лесно от колкото си мислиш. Отдолу ще намериш линк, който ще ти покаже образователен видеоматериал, замимаващ се с турнирната стратегия за начинаещи:

http://bg.pokerstrategy.com/video/5334

В: Защо ми предлагат $50 безплатно, къде е уловката?

О: Наистина не е за вярване как така PokerStrategy.com може да плати за образованието и услугите, които предлага на 18 различни езика, а дори и да дава $50 безплатно. Но тъй като покерът е игра, която се играе просто за забавление от стотици хиляди хора по света, а те не следват никакви стратегии, много вероятно е ти да играеш печеливщо със своите $50, с помощта на малко усилия и учене.
Ние получаваме малък процент от печалбата на покер залите, за всички свои членове, които играят там. Така че ако може да те направим успешен покер играч, покер залата ще печели повече, а с това ще нарасне и нашият процент на печалба. Ние инвестираме в теб, защото вярваме (и знаем), че с всички наши стратегически материали, от които може да се възползваш на сайта ни, ти ще станеш добър покер играч, и ние ще си спечелим обратно сумата, която сме инвестирали в теб. Класическа ситуация, вкоято ти печелиш и ние печелим.

В: Аз вече съм онлайн покер играч – какво могат да ми предложат?
О: Въпреки че офертата е доста съблазнителна за начинаещите играчи, PokerStrategy.com разполага с тонове материали за напреднали играчи. Всеки месец над 600 образователни видеоматериала биват публикувани в нашите общности. Форумите ни предлагат професионален анализ на ръце, с който да подобриш играта си. А най-доброто – всичко това, пряко или косвено, не ти струва нищо. PokerStrategy.com ти предлага възможно най-добрия рейкбек, бонус сделки, ВИП системи и рейк състезания в техните партньорски зали.

За да видиш преглед на партньорските зали и бонус оферти, моля отиди на този линк: http://bg.pokerstrategy.com/online-poker-rooms

Ако имаш въпроси или нещо не ти е ясно, просто попитай тук! Ние с удоволствие ще ти отговорим!

(Тема от Българския екип на Pokerstrategy - световно покер училище и партньор на Българската шахматна мрежа - Калин)
За съжаление вече почти не се занимавам с шах, но ще запазя изключително хубави спомени от периода, в който се занимавах! Шахът помага във всички аспекти на живота и шахматистите са много приятни хора :)
В момента се занимавам с Интернет маркетинг и оптимизация на сайтове и предлагам хубава възможност за допълнителни доходи, която може да разгледате.
User avatar
Kalin
Цар
 
Posts: 2364
Joined: Sat Feb 23, 2008 7:56 pm
Location: Sofia, BG

by Advertising on Tue Feb 16, 2010 11:09 pm

Advertising
 

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby DessiP on Tue Feb 16, 2010 11:09 pm

Здравейте всички,

Казвам се DessiP, мениджър на bg.PokerStrategy.com.

Аз и другите двама мениджъри на сайта (Nadia & StanislavI) ще се опитаме да отговорим на всички ваши въпроси относно PokerStrategy.com тук, а също и защо смятаме, че си струва да опитате.

Поздрави от Гибралтар,
DessiP
Image Запознай се с общността и се представи. Кликни тук!
User avatar
DessiP
Пешка
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:23 pm

by Advertising on Fri Mar 05, 2010 9:06 pm

Advertising
 

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby DessiP on Fri Mar 05, 2010 9:06 pm

Вземи участие в рейк състезанията за $300 000 през март

Март вече е тук и рейк състезанията са готови за началото си, като този месец ще раздадем над $300 000. Подготвили сме ви 11 рейк надпревари, включително и промоцията Топ 250, затова не пропускайте да се включите.

Освен Топ 250 и състезанията от февруари, сме добавили и нови надпревари в EuroPoker и PKR. EuroPoker ще организира рейк гонитба, което е и доста различно от стандартните промоции - за повече информация, цъкнете тук.

Поздрави,
Деси
Image Запознай се с общността и се представи. Кликни тук!
User avatar
DessiP
Пешка
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:23 pm

Готови сме с датите за VIP събитията през 2010

Postby DessiP on Wed Mar 17, 2010 2:16 pm

Привет,

През тази година, ние от PokerStrategy.com сме решили да отдадем заслужено внимание на нашите Black Member играчи. Вижте отсега кои уикенди ще трябва да отбележите в календарите си.

За да облекчим плановете ви отсега, днес обявихме и датите за нашите VIP събития през 2010 г.

* 4 - 6 юни, 2010: Black Member Party X в Кьолн. Нашите Black Members ще отседнат в два замъка в околностите над Кьолн, познати на хората с кулинарен вкус сред вас: Замъкът Bensberg и Замъкът Lerbach в Бергиш Гладбах. На само 15 км от Катедралата в Кьолн, тези два внушителни комплекса са чудесна обстановка за 10-то Black Member Party.


* 8 - 10 октомври, 2010: Black Member Party XI в Лайпциг. Този град в окръг Саксония успя да надделее над всички останали градове в Германия, завладявайки нашите двама професионални организатори Марина и Пиус по време на обиколката им из страната. Това ще е първото Black Member Party в Лайпциг, които ще имат възможността да се наслаждават на страхотни гледки от града от най-високите етажи на Westin Leipzig, опитвайки от кулинарните изкушения на хотела.


Работата на организаторите е в напреднала фаза и съвсем скоро ще обявим още подробности за нашето следващо Black Member Party.

Освен двете Black Member партита, отделни общности ще имат свои местни купони, които също ще бъдат обявени в най-скоро време.

Виж оригиналната новина и снимки тук.

Поздрави,
Деси
Image Запознай се с общността и се представи. Кликни тук!
User avatar
DessiP
Пешка
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:23 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Thu Mar 25, 2010 12:51 pm

PokerStars EPT Snowfest: €1.85 милиона чакат да бъдат спечелени

Двата начални дни на PokerStars EPT в австрийските Алпи събраха общо 546 играчи. Класиралите се на първите 80 места ще си разделят €1.85 милиона.

Организиран високо в австрийските Алпи, PokerStars EPT SnowFest е една от най-жадуваните дестинации в календара на EPT. Този път, победителят ще стане по-богат с €445 000.

Доста от познатите лица в света на покера са на линия за турнира, като сред тях са Даниел Негреану, Бертранд "Elky" Гроспелие, Лекс Велдхаус, Дарио Миниери и победителят от EPT Berlin, Кевин МакФий. Единствено Негреану и Велдхаус оцеляха след Ден 1.

Негреану може да си върне водачеството в класацията за най-много спечелени пари от турнири
Ако успее да достигне хедс-ъпа за титлата тук, Негреану може да изпревари сегашния водач в класацията за най-много спечелени пари от турнири - Фил Айви. Това обаче ще бъде доста трудно за него, след като стакът му в момента наброява незадоволителните 65 700 чипа. Лекс Велдхаус направи поредица от удвоявания в края на деня, достигайки до внушителните 130 000 чипа.

Прочети още...
http://bg.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/PokerStars-EPT-Snowfest-1.85-miliona-chakat-da-bdat-spyechyelyeni_31071
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Thu Apr 01, 2010 12:22 pm

Рейк състезание в Poker Heaven за април с награден фонд от €60 000

Poker Heaven организира рейк състезание за своите играчи през месец април. Наградният фонд е €60 000 и първите 100 ще получат част от него.

Poker Heaven обявиха, че през следващия месец организират рейк състезание с награден фонд от €60 000. То започва на 7-и април и ще тече до 21-и април. На 14-и април състезанието няма да тече (само на този ден).

Бонус от 200% до €1 000
Бонус код: PH1000

За повече информация http://bg.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Ryeyk-sstyezaniye-v-Poker-Heaven-za-april-s-nagradyen-fond-ot-60-000_31167.
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Thu Apr 08, 2010 6:23 pm

$80 000 във фрийроли по случай наградата "Best Poker Affiliate"

Тази година, PokerStrategy.com получи приза за "Best Poker Affiliate" от iGB наградите в online-gaming бранша. За да отпразнуваме това постижение, сме приготвили специални четири фрийрола през Април, всеки с награден фонд от $20 000.

Първи фрийрол - bet365

* Дата: 10.04.2010, 11:00 GMT (13:00 българско време)
* Места: 4000

Втори фрийрол - EuroPoker

* Дата: 11.04.2010, 15:00 GMT (17:00 българско време)
* Места: 4000

Трети фрийрол - Everest Poker

* Дата: 17.04.2010, 15:00 GMT (17:00 българско време)
* Места: 10 000

Четвърти фрийрол - 888.com Pacific Poker

* Дата: 25.04.2010, 12:00 GMT (14:00 българско време)
* Места: 3000

За повече информация посетете тази страница.
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Wed Apr 14, 2010 1:47 pm

Team PokerStrategy.com на EPT San Remo

Следващата спирка на European Poker Tour е в красивия италиански град Сан Ремо, като и този път сред участниците са и Team PokerStrategy.com. Шест от нашите играчи ще се присъединият към екшъна, започващ на 15 април, а ние ще ви държим непрекъснато в течение за случващото се там.

PokerStars European Poker Tour акостира в Сан Ремо, а Основният турнир с бай-ин €5000 + €300 ще се проведе между 15 и 21 април, като финалната маса ще се излъчва по телевизията.

Team PokerStrategy.com ще бъде представен от шестима покер стратези, а EliasVeritas ще осигури за вас директното проследяване от мястото на събитието.

Прочети цялата новина
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Thu Apr 15, 2010 2:55 pm

Българин спечели фрийрола в EuroPoker тази неделя с награден фонд $20 000

Тази неделя членът на българската покер училище - PokerStrategy.com си легна по-богат с $4 820 по сметката си в EuroPoker, след като спечели специалният фрийрол на PokerStrategy.com за $20 000!

Прочетете ексклузивно интервю с победителя!
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby DessiP on Tue Apr 20, 2010 10:17 pm

Участвайте в първото VIP парти за български покер стратези


Дойде време да ви поканим на първото парти за българските VIP играчи на PokerStrategy.com! Повече подробности можете да намерите по-надолу в новината и не се притеснявайте - имате време да получите статус Диамант!

Към събитието!

Image
Image Запознай се с общността и се представи. Кликни тук!
User avatar
DessiP
Пешка
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:23 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Thu Apr 29, 2010 7:39 pm

€25 000 May Madness в Poker Heaven

Poker Heaven ще проведат поредица от рейк състезания през май, като за целта ще бъдат раздадени €25 000. Ще има 20 еднодневни състезания, всяко на стойност €1000, както и една двудневна надпревара за €5000.

Още информация тук.
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Mon May 10, 2010 1:44 pm

bet365: Можеш да спечелиш пакет на стойност $13 000 за WSOP във фрийрол

В началото на юни bet365 организира специален фрийрол за покер стратези, в който можете да спечелите пакет за Основния турнир на WSOP на стойност $13 000. Спечелете 2 000 Merit Points (точки за лоялност) през май, за да участвате.

Прочети още...
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby DessiP on Wed May 12, 2010 3:21 pm

Спечели покана за VIP партито през юли

Играеш от скоро или нямаш все още сметка и смяташ, че никога няма да стигнеш до първото VIP парти, което ще се проведе на 3-ти юли? Грешиш! Oт днес започва промоция, която е изцяло фокусирана над нашите потребители със статус "Бронз" и "Сребро", които искат да подобрят играта си и обогатят своите знания.

За повече информация отиди на долупосочения линк:

http://bg.pokerstrategy.com/news/pokers ... yuli_32600

Image
Image Запознай се с общността и се представи. Кликни тук!
User avatar
DessiP
Пешка
 
Posts: 13
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:23 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Tue May 18, 2010 1:41 pm

Екшън на високите лимити: Саут изгуби $800 000 от Хансен

Гус Хансен спечели $812 000 от сесията си срещу Коул Саут, протекла в едва около 1700 ръце. Хансен се включи и в екшъна по 7-game масите, но загуби близо $200 000 там. Коул Саут имаше страхотна сесия срещу Ziigmund наскоро, печелейки $434 000 от финландския професионалист. За разлика от тогава обаче, срещата на Саут с Хансен не протече по подобен начин.

Великият датчанин дръпна с $617 000 за деня

Гус "Великият датчанин" Хансен спечели $812 000 от Саут, след като двамата изиграха близо 1700 ръце. Случилото се на 7-Game масите изяде част от печалбата на Хансен, след като той пропиля $200 000 там. Все пак, за деня Хансен е напред с цели $617 000.

Oще
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Re: Как мога да се науча да играя покер печелившо?

Postby stanislav_ps on Wed May 19, 2010 12:36 pm

Промоцията на 888poker "Snowing Bonus Campaign"

Между 20-и май и 2-и юни играчите ще имат възможност да спечелят редица награди като пари в кеш, iPod-и, iPad-и, куфарчета с чипове или билети за турнири. На всеки 30 минути между 17:00 GMT (20:00 българско време) и 20:30 GMT (23:30 българско време) ще бъдат избирани маси на случаен принцип, като активните играчи на тези маси ще получават награди.

Когато някоя от масите бъде избрана, в покер софтуера ще се появи съобщение до всички играчи, в което ще са назовани печелившата маса, както и наградите. След това, оператор на 888poker ще се присъедини към чата на спечелилата маса и ще уведоми отново играчите на нея. Победителите ще бъдат уведомени за наградите си и по имейл. Кеш наградите ще се получават моментално.

Повече информация от има тук.

Ако имате въпроси питайте
ImageВъзползвай се от Покани приятел и вземи до $100!
User avatar
stanislav_ps
Пешка
 
Posts: 15
Joined: Tue Feb 16, 2010 4:20 pm

Next

Return to Други теми

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests